Behöver du måla?

Målning Hudiksvall – Dags att måla huset? Måla om eller måla nytt spelar ingen roll. Underhåll av huset är kanske inte det allra roligaste man kan syssla med under sommarmånaderna när solen står som högst och när badbyxorna lockar mer än målarbyxorna. Det är där vi kommer in i bilden så klart. Falu rödfärg är den gamla klassikern, men moderna färger kommer med allt mer avancerade sammansättningar. Det finns fuktavstötande färg, eller smutsavisande färg osv. Kontakta oss så reder vi ut just vad du behöver.

Ska du måla om mindre detaljer kan vi självklart göra det också. Staket? Fönster? Det är okej.

Vi hjälper även till med målning inomhus. Har du renoverat färdigt och är less så kan vi göra den sista touchen genom att måla väggar. Eller om du har möblerat om och samtidigt upplever att du vill ha en ny färg? Låt oss veta! Vi finns här för dig.

Givetvis täcks målning liksom våra andra tjänster av ROT-avdrag. Vi sköter dessutom ROT-processen åt dig och du behöver själv bara betala fakturan med det reducerade priset. Enkelt och smidigt som vanligt hos oss på Antin´s städ Allservice.

  • Målning

Pris: 220 – 440 kr/timm

(Priser efter ROT/RUT-avdrag)

Kontakt:
Info@antinsallservice.se

+46760730394

Vi finns i Hudiksvalls kommun med omnejd. Hudiksvall, Iggesund, Delsbo, Sörforsa, Näsviken, Njutånger, Enånger, Friggesund, Fredriksfors, Edsta.
Läs mer om ROT/RUT-avdrag hos Skatteverket